Ethos wallets

ETHOS wallet

Wanneer u eenmaal in bezit bent van Ethos tokens, is het belangrijk deze op een veilige manier te bewaren, zeker als het om een groot aantal Ethos tokens gaat. Omdat de Ethos wallet nog niet beschikbaar is, bent u nog aangewezen tot een derde partij. Wanneer u slechts een gering aantal Ethos tokens in bezit heeft, is het handigste om deze gewoon online te bewaren bij Binance. Gaat het echter om een groot aantal Ethos tokens? Dan is het handiger deze te bewaren op een externe bron.

Online wallet

ETHOS online wallet

Uw Ethos bewaren bij Binance is niet moeilijk. Zeker als u onze handleiding heeft gevolgd over het kopen van Ethos bij Binance. Uw tokens staan dan al op de juiste plek. Er hoeft dan dus geen actie meer ondernomen te worden mits u heeft besloten de tokens online te blijven bewaren. Uw tokens kunt u vervolgens versturen naar uw universele Ethos wallet wanneer deze beschikbaar is.

Heeft u Ethos tokens en wilt u deze liever op een veiligere manier bewaren? Dan bestaat de mogelijkheid Ethos te bewaren op een Nano Ledger S.

Binance wallet aanmaken

ETHOS hardware wallet

Hoewel de Nano Ledger S Ethos niet rechtstreeks ondersteunt, biedt deze wel ondersteuning voor ERC20 tokens, waaronder ook Ethos valt. Hiervoor moet u gebruik gaan maken van MyEtherWallet. Omdat dit een nogal lastig proces is, raden wij u aan dit alleen te proberen op een lege Nano Ledger en indien mogelijk, toch gewoon de release van de Ethos wallet af te wachten.

Bekijken

Beste ETHOS wallet

De verwachting is dat de universele Ethos wallet uiteindelijk de beste zal worden om Ethos in te bewaren. Helaas is deze nog niet beschikbaar. Tot die tijd is de beste Ethos wallet de Nano Ledger S met gebruik van MyEtherWallet. Omdat het ondersteunen van Ethos op de Nano Ledger S erg ingewikkeld kan zijn, is het aan te raden uw Ethos gewoon online te bewaren bij Binance. Zeker als het om een kleine hoeveelheid gaat. Het zal dan niet de moeite waard zijn om een Nano Ledger S aan te schaffen en aan te passen.