Ethos doel en missie

Doel van ETHOS

Het doel van ETHOS is om cryptocurrency voor iedereen toegankelijk te maken. Om cryptocurrency voor iedereen toegankelijk te maken, is ETHOS bezig met de ontwikkeling van een universele wallet waarin zowel verschillende cryptovaluta, als fiat (nationaal) geld gehouden kan worden. Het is dan een koud kunstje om cryptocurrency te kopen- en verkopen. Met de ontwikkeling van de universele wallet is ETHOS hard bezig. De verwachting is dat de eerste release van de wallet nog in het eerste kwartaal van 2018 beschikbaar is. In deze eerste versie zullen nog geen nationale munten bewaard kunnen worden, daarvoor is namelijk de Fiat Gateway nog nodig. Nadat de universele wallet beschikbaar is, zal ETHOS aan de gang gaan met deze Fiat Gateway.

De ETHOS Fiat Gateway

De Fiat Gateway moet de mogelijkheid gaan bieden om snel en direct nationale valuta om te kunnen wisselen naar cryptocurrency en andersom. Wanneer deze mogelijkheid beschikbaar is, kan in principe iedereen cryptocurrency kopen- en verkopen via de Fiat Gateway van ETHOS. De verwachting is dat wanneer dit mogelijk is, hier massaal gebruik van gemaakt zal worden. Het grootste probleem met cryptocurrency is namelijk om deze snel te kunnen kopen en weer te verkopen. Winst is immers pas winst wanneer deze uitbetaald is. Om toegang te krijgen tot de verschillende fiat markten, zal ETHOS wel gaan inleveren op decentralisatie. Bepaalde onderdelen worden namelijk gecentraliseerd. Zo zullen inwoners van bepaalde landen hun identiteit moeten verifiëren (KYC, Know Your Costumers) en zullen andere landen waarschijnlijk helemaal niet toegelaten worden.

ETHOS Social

ETHOS Social zal een platform worden waarop de community actief is. Hier kunnen nieuwkomers terecht om te leren over verschillende cryptocurrency en krijgen degene die de nieuwkomers iets leren, hiervoor een beloning. Ook zullen er koersverwachtingen gepubliceerd worden en de mogelijkheid bestaan om bepaalde investeerders 1:1 te kunnen volgen.

De ETHOS token zal gebruikt worden om het gehele platform draaiende te houden. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Ripple, is ETHOS noodzakelijk voor het functioneren van het ecosysteem. Dat betekend dat ook bedrijven en instellingen die gebruik gaan maken van ETHOS, zullen bijdragen aan een koersstijging van de token.

Informatie

Bedrijfsnaam: Ethos
Muntnaam: ETHOS
Website: Bekijken
Team: Bekijken
Whitepaper: Download (PDF)
Roadmap: Bekijken

ETHOS kopen

Binance Website