ETHOS kopen bij Binance

ETHOS kopen bij Binance

Om ETHOS te kunnen kopen bij Binance, dienen enkele stappen doorlopen te worden. Allereerst gaan we een account aanmaken bij Binance. Daarna gaan we cryptocurrency kopen om deze vervolgens bij de exchange om te ruilen voor ETHOS tokens. U kunt er vervolgens ook nog voor kiezen uw ETHOS tokens in een persoonlijke wallet te bewaren in plaats van online.

Stap 1: Account aanmaken bij Binance

We gaan allereerst een account aanmaken bij Binance. Gelukkig duurt dit niet al te lang. Ga naar de website van Binance. Klik vervolgens rechts bovenin uw scherm op 'Register'. Vul de gevraagde gegevens in en open uw mailprogramma om uw e-mail adres te verifiëren. Omdat u cryptocurrency gaat bewaren in uw account, is het belangrijk het account goed te beveiligen. Dat kunt u doen door 2FA in te schakelen. Hiermee wordt er een toegangscode getoond op uw mobiel telkens wanneer u inlogt. Om dit te doen is het nodig Google Authentication te gebruiken. Hiervoor dient u een app te instaleren, beschikbaar voor Apple en Android. Installeer deze app en open deze. Klik op de rode plus onderin het scherm. Maak gebruik van de streepjescode scanner en scan hiermee de code die door Binance getoond wordt. Binance is nu toegevoegd aan uw Authenticator.

Stap 1

Stap 2: Binance wallet adres ophalen

Vervolgens dient u een Ethereum wallet adres op te halen waar uw Ethereum uit de volgende stap naartoe gestuurd kunnen worden . Deze wordt automatisch aangemaakt. Om deze aan te maken gaat u in uw Binance account naar 'Funds' en kiest u voor 'Balances'. Klik vervolgens op 'Deposit' achter Ethereum (ETH). U ziet nu uw Ethereum wallet adres. Houd deze nog even open.

Stap 2

Stap 3: Cryptocurrency kopen met iDeal

Nu is het tijd om Ethereum naar uw Binance te sturen. Hiervoor kunt u terecht bij Litebit.

Klik vervolgens rechts bovenin het scherm op 'Nieuwe account aanmaken' en vul de gevraagde gegevens in. Vervolgens dient u uw e-mail adres te verifiëren en kunt u inloggen op het account. Nadat u bent ingelogd klikt u op 'Kopen' in het menu aan de bovenkant van de pagina. Vervolgens selecteert u ETH (derde resultaat) door op de munt te klikken. U krijgt nu een pagina te zien waar gevraagd wordt om verschillende gegevens. Geef hier aan hoeveel Ethereum u wilt kopen en hoe u deze wil betalen. Vervolgens vult u bij het veld 'Ontvangsadres (wallet)' het adres in dat u eerder heeft ontvangen bij Binance. Als het walletadres klopt, zal Litebit een melding geven: Super, dit lijkt ons een geldig walletadres. Klik vervolgens op 'Volgende' en betaal de munten.

Nadat de betaling is afgerond ziet u de status van uw aankoop staan op de pagina waarnaar u wordt doorgestuurd. Lukt dit niet? Ga dan naar 'Mijn account' en selecteer 'Bestellingen'. Daar ziet u achter de betaalde munt de status van de opdracht staan. Staat deze status op 'Afgerond'? Dan zouden de munten beschikbaar moeten zijn in uw Binance account. Staan deze er niet direct op? Wacht dan even. Het verwerken van een transactie kan even duren wanneer het druk is op het netwerk.

Ga in uw Binance account naar 'Funds' en selecteer 'Transaction history'. Daar ziet u onder 'Status' staan wat de status van uw opdracht is. Staat deze op Completed? Dan is het tijd om de Ethereum om te ruilen voor ETHOS.

Stap 3

Stap 4: De juiste markt vinden

Omdat u op dit punt in bezit bent van Ethereum, gaan we op Binance gebruik maken van de Ethereum markt. Daar komt u door links bovenin de pagina te klikken op 'Exchange'. Kies daaronder voor 'Basic'. Vervolgens ziet u aan de rechterkant van de pagina de verschillende markten staan. Standaard staat BTC geselecteerd. Naast BTC ziet u ETH staan. Klik hier op 'ETH'. Er verschijnen beschikbare markten onder de knop. Scroll hier naar beneden totdat u BQX/ETH tegenkomt (markten staan in alfabetische volgorde) en klik hier op.

ETHOS wordt nog verhandeld als BQX omdat dit de naam was van de token voordat deze veranderd werd in ETHOS. BQX is dus ETHOS!

Stap 4

Stap 5: Cryptocurrency ruilen voor ETHOS

Onder de koersen ziet u de mogelijkheden 'Buy BQX' en 'Sell BQX' staan. Schakel allereerst over naar 'Market', het kan anders erg lang duren voordat een bod geaccepteerd wordt. Kies hier hoeveel ETHOS u wilt hebben. Klik op 100% om al uw Ethereum om te zetten naar ETHOS. Klik vervolgens op 'Buy BQX'. Uw ruil wordt afgerond.

Ga vervolgens naar 'Funds' en kies voor 'Balances'. Hier ziet u nu uw ETHOS tokens staan. U kunt er vervolgens voor kiezen om deze te verzenden naar een persoonlijke wallet.

Gebruikte links:

Litebit
Binance